marți, 23 aprilie 2013

Ce s-ar putea spune despre obiectivul "Verde la Gandit"

Obiectivul blogului "Verde la Gandit" a luat finalitate in vara anului 2011. Scopul blogului a fost prezentarea unui punct de vedere a unei studente la Jurnalism, o critica plina de "substanta" dar si ironica la adresa societatii cotidiene. Proiectul "Verde la Gandit" a pornit din sfaturile profesorilor ca fiecare student sa-si deschida un blog pentru a avea o continuitate ca viitor jurnalist.
" Verde la Gandit" a reprezentat pentru mine un punct de plecare pe acest drum al jurnalistului responsabil, in care fiecare student trebuia sa fie preocupat de informarea si educarea individului din societate. Datorita dorintei mele arzatoare de a scrie despre social, dar si din pasiunea a aduce critica la adresa valorilor omului "modern" care deviaza de la etica si deontologie, blogul a urmat o linie a constiintei, dar a prezentat si scenarii ironice create cu scopul de a infatisa un umor sumbru.
Verde la Gandit simbolizeaza un START al valorificarii curentului umanist si face apel la gandirea umana si la constientizarea valorilor umane. Acesta si-a dus la bun sfarsit tintele trasate si a ajuns la finalinalitate dupa terminarea celor trei ani de facultate.

Verde la Gandit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu