marți, 14 septembrie 2010

Dictionar de stil !!!

In timp ce rasfoiam plictisita paginile unei reviste lifestyle, am descoperit o fraza super adevarata:"Stilul e o arta!".Stilul este unul dintre cele mai de pret lucruri ale oamenilor care investesc in imagine.De la manager pana la cel mai umil salariat ,toti avem un stil,dar nu toti avem aceleasi gusturi.Fie ca esti intr-o companie de renume ,fie ca esti in "butiqul" de pe colt, toti ne dorim o tinuta prin care sa fim remarcati si prin care sa ne creem o imagine de calitate.
Dar hai sa fim seriosi ,daca a fi in ton(trend) cu lumea e o calitate ,sa fii in rand cu lumea e mediocritate!!!
Sa vrei sa fii ca ceilalti ,nu e nimic altceva ,decat sa vrei sa treci neobservat si sa incerci a fi neutru.
Un om remarcabil si cu o personalitate de invidiat ,cu siguranta nu va fi printre cei multi.Aici e diferenta!!
Sa ai stil inseamna mai mult decat un costum clasic si o pereche de pantofi de aceeasi culoare monotona.Sa ai stil inseamna sa iti exprimi personalitatea prin vestimentie,sa ai un vocabular bogat,gusturi selecte,bune maniere si un caracter puternic.Restul... vine de la sine!
Sa fii un om de succes inseamna sa investesti in imagine ,prin a le comunica celorlati cine esti de fapt!
Este adevarat caci cu bani poti cumpara stilul ,dar cu siguranta vei cumpara acel stil pe care multi il au,aceeasi banalitate pe care o intalnesti pretutindeni...O personalitate se va diferentia intotdeauna prin originalitate!!!

Ca te afi in tabara celor multi sau celor cu abilitati "deosebite", tot cei inteligenti vor sti sa se diferentieze.Pentru ca oricat de mult ai vrea sa fii intr-un fel ,adevarata personalitate va iesi ucigatore la suprafata.Pentru ca marca de calitate se vede de la distanta, iar branza stricata miroase chiar daca este mascata si poleita cu aur.Exemple sunt multiple.Unde nu-i cap,vai de picioare!!!

Indiferent de statutul social, intotdeauna vor exista oameni care vor investi in imagine si stil. Totusi sa fim realisti... nu toti oamenii cu bani au gusturi...Dar cu siguranta cei care triseaza, au intotdeauna ceva de castigat!

Exista totusi o diferenta!!!Gustul artei se savureaza diferit...Perceperea viziunii unui artist si intelegerea artei frumosului nu pot fi intelese de orice persoana, pentru ca acesta capacitate, de a descifra mesajul unui om al artei ,poate fi patrunsa doar de cei care au fost inzestrati cu talent si cei care pot vedea dincolo de cuvinte.Deci...nu poate fi intru totul cumparata.Asa ca,o opera de arta poate insemna pentru un om ceva spectaculos,iar pentru un altul aceesi opera poate reprezenta o nonvaloare.Nu oricine poate vedea frumusetea unei opere de arta,la fel cum nu orice om poate pretinde ca are stil!

3 comentarii:

 1. Eu am stil si calitati, si va dau clasa la toti. semnat irezistibilul Ca†a. pupici.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere