joi, 25 martie 2010

Starul de la vreme

Fata de la vreme!!!Privesti fumos la televizor si cand ti-e lumea mai draga apare acea fatuca cu fata de papusa si cu minte de matusa.Frumusica ,frumusica,are planuri de calatorii, la Paris ,la Venetia, dar cand o intrebi de localizare,marea „inteligenta” iese la suprafata.Ea poate sustine ,cu o mare convingere ,ca cele doua oarase se afla pe continetul Asiei. Starleta cu fata de hartie,de la prea mult fond de ten, apare ca o fantezie:
Duduie imbracata de la „Luis Vuiton bon bon”,”Prada=Praga” sau alte rasfaturi...isi face aparitia in personajul „bradul de craciun”.Cu buze kitsch si cu ochii vineti, starul se respecta.Decoratata cu trafaletele din cap pana in picioare,daca o atingi, fondul de ten sau fardurile iti vor ramene imprimate pe palmeAre o masinuta roz bombon , un baietas de bani gata si paseste entuziasmata pe treptele nesimtirii .De o valuare echivalenta asemenea cosului de gunoi, se prezinta cu tupeu si nesimtire...O cunosti dintr-o mie!!!E fata de la vreme!!!
Starleta se uita la tine,te sfideaza, dar cand incepe a spune cateva fraze,apare iuby...pentru sustinere...Acesta ne transmite despre „domnisoara” ,ca vremea este pasiunea ei din copilarie.Duduia ofera un zambet oripilant de mincinos si scoate „o perla” din gurita ei sexi de cauciuc. Iuby o sprijina si mai ales ii ofera sansa de a ajunge o diva...cu... orice pret.”Fashion”,”make-up” si „shopping” sunt cuvintele ei preferate si cu cea mai mare convingere este capabila sa faca un manual al „fashonismului’.Ca in bancul cu Alinuta,cum ca i s-a furat fustita,starleta e mandra cand e soare,doarece poate sa isi arate si ea, cei doi norisori.Obiect usor de confiscat,ii da fiecarui baietas cu bani, soarele de pe harta ei corporala, in schimbul statutului social.Si astfel se naste:STARUL DE LA VREME!!!

3 comentarii:

 1. Nu mă uit la televizor şi nu citesc ziarele de doi ani... Am pierdut ceva?

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,
  Realizez o cercetare sociologica care implica raspunsul blogerilor. Va rog sa imi raspundeti la chestionarul din link-ul de mai jos.
  Multumesc foarte mult !
  https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHBLWUc1eWM4TnYzdXhCUG82NVBCRnc6MQ&ifq

  RăspundețiȘtergere